Pravila privatnosti

Svjesni smo da nam vjerujete. Naša je odgovornost zaštititi vašu privatnost. Na ovoj stranici možete pročitati koje podatke prikupljamo kada posjetite našu web stranicu, zašto ih prikupljamo i kako na temelju tih podataka poboljšavamo vaše iskustvo korištenjem naše web stranice. Tako ćete razumjeti kako radimo.

Ova se politika privatnosti odnosi na usluge www.hrzip.com. Morate znati da www.hrzip.com nije odgovoran za politiku privatnosti drugih web stranica i drugih izvora. Korištenjem naše web stranice prihvaćate prihvaćanje naše politike privatnosti.

www.hrzip.com poštuje privatnost svih posjetitelja svoje web stranice i osigurava da se sa svim osobnim podacima koje ćete nam dati postupa strogo povjerljivo.

Kako koristimo prikupljene podatke

Naše usluge
Kada želite poslati poruku putem kontakt obrasca, tražit ćemo osobne podatke poput imena, e-pošte, telefonskog broja itd. Ti će se podaci koristiti za odgovor na vaš upit. Ti će se podaci pohraniti na sigurnosnom poslužitelju u vlasništvu www.hrzip.com ili treće strane. Nećemo kombinirati vaše osobne podatke s drugim podacima.

Komunikacija
Kada nam pošaljete e-poštu ili druge poruke, bit će moguće da ih spremimo. Ponekad ćemo tražiti vaše osobne podatke kada je to relevantno. To nam omogućava odgovor na vaša pitanja i zahtjeve. Ti će se podaci pohraniti na sigurnosnom poslužitelju u vlasništvu www.hrzip.com ili treće strane. Nećemo kombinirati vaše osobne podatke s drugim podacima.

Scroll to Top
HrZip izrada web stranica

Pokrenimo projekt

Upit za izradu ponude