Profesionalno i responzivno

Izrada web trgovina

Izrađujemo responzivne i brze web trgovine prilagođene vašim potrebama. Nudimo mogućnost samostalnog uređivanja sadržaja i upravljanja marketingom.

Izrada web trgovina

WordPress

WordPress web trgovine su vrlo jednostavne za samostalno dodavanje novog sadržaja ili izmjenu postojećeg. Odlične su za web trgovine jer možete samostalno i brzo mijenjati i dodavati proizvode na računalu ili mobitelu. Woocommerce najpopularnija webshop komponenta za WordPress nudi i mobilnu aplikaciju za android i iOS uređaje. Unutar mobilne aplikacije možete dodavati ili uređivati proizvode, pregledavati narudžbe, čak dobijete i zvučnu notifikaciju na mobitelu kada stigne nova narudžba. WordPress administraciju prilagođavamo vašim potrebama kako biste brzo i jednostavno mijenjali svoj sadržaj. Dizajn gradimo iz temelja od "nule" bez sadržaja gotovih tema.

HTML 5

HTML 5 web trgovine baziraju se na HTML kodu uz koji se koristi CSS za stiliziranje i javascript za vizualne efekte. HTML web trgovine su veličinom lagane i odlično optimizirane, ali ne možete jednostavno i samostalno mijenjati sadržaj. Dodavanje i uređivanje novog proizvoda radi isključivo developer što predstavlja dodatni trošak u obliku naplate za svaku izmjenu ili godišnji paket održavanja. Dizajn gradimo iz temelja od "nule" bez sadržaja gotovih tema.

Joomla

Joomla internet trgovine su jednostavne za samostalno ubacivanje novog sadržaja ili izmjenu postojećeg. Lako i jednostavno dodajete nove proizvode i uređujete postojeće. Najpopularnija e-commerce komponenta za Joomlu je VirtueMart. Iako nisu popularne poput WordPressa i imaju manje funkcionalnosti, mogu se prilagoditi svim vašim potrebama. Dizajn gradimo iz temelja od "nule" bez sadržaja gotovih tema.

Drupal

Drupal je još jedna od CMS solucija poput WordPressa i Joomle koja se više bazira na prilagođenim kodovima nego na dodacima. Za web trgovine koristi Commerce core koji omogućava dodavanje i uređivanje proizvoda na stranicu. Drupal za krajnjeg korisnika nije toliko jednostavan za korištenje poput prethodne dvije opcije. Prilagođavamo izgled i sadržaj administracije vašim potrebama kako biste mogli jednostavno uređivati svoj sadržaj. Dizajn gradimo iz temelja od "nule" bez sadržaja gotovih tema.

Zašto web trgovina

Prednosti web trgovine

Preduvjeti za web trgovinu

Što bi svaka web trgovina trebala imati

Naš tim stručnjaka

Ne brinite za sadržaj Vaše web stranice

Brzo i kvalitetno suočavamo se sa svim izazovima. Klijentima uvijek nudimo revizije dizajna dok ne dođemo do željenog izgleda. Ukoliko Vam nedostaje lektorirani tekst ili fotografije za web stranicu možemo Vas usmjeriti na naše profesionalne suradnike.

Dogovorimo sastanak

Pokrenimo Vaš posao

Pošaljite nam upit putem naše kontakt forme i ispunite čim više informacija u kontakt formi kako bi Vam poslali što precizniju ponudu. Odgovoriti ćemo Vam u najkraćem mogućem roku kako bi informacije dobili na vrijeme.

Možete nas i nazvati na broj mobitela +385 (0)99 190 9546

Optimizacija web stranice

Naši zadovoljni klijenti

Izdvojene izrade web stranica i web trgovina

Vesna Loborika

Website development and maintenance

EuroRatan

Izrada web stranice i održavanje

BRB sport

Izrada web stranice

Pogled u drugi svijet

Izrada web stranice i održavanje

Tehnoline telekom

Izrada web stranice i održavanje

Konverzija

Izrada web stranice i održavanje

Thai centar Thalea

Izrada web stranice / web trgovine

EPC Hosana

Izrada web stranice i održavanje

Active Life Tennis

Izrada web stranice i održavanje

Gea Pula

Izrada web stranice

Aulon

Izrada web stranice

Nebula izdavaštvo

Izrada web stranice

Mijena

Izrada web stranice

Stratus Psihoblak

Izrada web stranice

Trgometal

Izrada web stranice

Health treatments

Izrada web trgovine

Aviotools

Izrada web stranice i održavanje

Glam beauty bar

Izrada web trgovine

Scroll to Top
HrZip izrada web stranica

Pokrenimo projekt

Upit za izradu ponude